De Praktijk

Over de praktijk

Psychologiepraktijk Petra de Haan bestaat sinds 1 juli 2018. Het is een kleinschalige praktijk voor basis-GGZ voor volwassenen vanaf 18 jaar. U kunt bij de praktijk terecht voor diagnostiek en behandeling voor lichte tot matige psychische problemen. Om voor vergoede zorg in aanmerking te komen heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts.

De praktijk is gevestigd in Huisartsenpraktijk Van Wolfswinkel en Frieling in gezondheidscentrum De Groene Hoven aan de Marconistraat 41 in Apeldoorn. Ik werk samen met de huisartsen, POH-GGZ en andere disciplines van De Groene Hoven. Maar ook met een verwijsbrief van een andere huisarts bent u welkom.

De behandeldagen en – tijden zijn maandag 8.30-14.30, dinsdag 8.30-12.00 en donderdag tussen 8.30-14.00 uur.

Over Petra de Haan

Mijn naam is Petra de Haan, GZ-psycholoog en eigenaar van de praktijk.

Na afronding van de psychologieopleiding aan de Universiteit Utrecht heb ik gedurende 15 jaar bij verschillende organisaties gewerkt als (GZ-)psycholoog, neuropsycholoog en revalidatiepsycholoog. In december 2008 heb ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond bij de Radboud Universiteit Nijmegen. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij veel beziggehouden met onderzoek en behandeling van de emotionele, cognitieve en gedragsmatige gevolgen van lichamelijke aandoeningen en SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten). Daarnaast heb ik veel ervaring met de diagnostiek (onderzoek) en behandeling van veel voorkomende psychische problemen zoals angstklachten, somberheid, depressie, burn-out, rouw en verliesverwerking, PTSS (posttraumatische stressstoornis) en het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. Ik werk met technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Ik sta voor een persoonlijke, doelgerichte, professionele en betrokken werkwijze.